(177) Пощенски Кодове в Пуерто Рико

Преглед на списък с Пощенски Кодове в Пуерто Рико
Часова зонаСеверноамериканско атлантическо време
област904 km²
Население3,9 милиона
Гъстота на населението4332 / km²
Пощенски Кодове00601, 00602, 00603 (174 повече)
Телефонните Кодове787, 939
Бизнеси в Пуерто Рико82952
Градове90
Пощенски КодовеГрадБрой пощенски кодове
00603 - 00605Aguadilla3
00612 - 00614Arecibo3
00680 - 00682Маягуес3
00725 - 00727Caguas3
00728 - 00734Понсе (Пуерто Рико)8
00738 - 00740Fajardo2
00901 - 00955Сан Хуан37
00949 - 00951Toa Baja3
00956 - 00961Баямон7
00965 - 00971Guaynabo6
00976 - 00978Trujillo Alto3
00979 - 00988Carolina9

Интерактивна карта

(177) Пощенски Кодове в Пуерто Рико

Пощенски КодГрадНаселениеобласт
00601Adjuntas18787167,5 km²
00602Aguada4109780 km²
00603Aguadilla5276782 km²
00604Aguadilla
00605Aguadilla
00606Maricao6416109,5 km²
00610Añasco2908193,8 km²
00611
00612Arecibo64513177,1 km²
00613Arecibo
00614Arecibo
00616Bajadero1087530 km²
00617Barceloneta2527339,8 km²
00622Boquerón801976,9 km²
00623Cabo Rojo44398100,3 km²
00624Peñuelas24938111,7 km²
00627Camuy35227120,4 km²
00631176311,1 km²
00636
00637Sabana Grande2525889,3 km²
00638Ciales18433171,5 km²
00641Utuado30221245,7 km²
00646Dorado4030354,7 km²
00647570841,7 km²
00650Florida1514079,6 km²
00652Garrochales468217,9 km²
00653Guánica1236941 km²
00656Guayanilla2055785,9 km²
00659Hatillo43442108,5 km²
00660Hormigueros1748829,4 km²
00662Isabela43749115,4 km²
00664Jayuya16402117,9 km²
00667Lajas25387160,1 km²
00669Lares27914159,5 km²
00670Las Marías9236118,4 km²
00674Manatí43805119,4 km²
00676Moca40590130,7 km²
00677Rincón1507737,3 km²
00678Quebradillas2764869,7 km²
00680Маягуес55562165,4 km²
00681Маягуес
00682Маягуес2964837,7 km²
00683San Germán33035135,2 km²
00685San Sebastián42010202,9 km²
00687Morovis34016100,8 km²
00688Sabana Hoyos1319482,5 km²
00690San Antonio54967,4 km²
00692Vega Alta3859969,5 km²
00693Vega Baja59358102,9 km²
00694Vega Baja
00698Yauco39555183,8 km²
00703Aguas Buenas2846376,9 km²
00704821514,4 km²
00705Aibonito2514582,8 km²
00707Maunabo1175954,6 km²
00714Arroyo1948238 km²
00715389020,5 km²
00716Понсе (Пуерто Рико)3105222,9 km²
00717Понсе (Пуерто Рико)178325,4 km²
00718Naguabo28215117,7 km²
00719Naranjito3097273,4 km²
00720Orocovis22764154,7 km²
00721Palmer
00723Patillas18596120,6 km²
00725Caguas89157110,5 km²
00726Caguas
00727Caguas5891655,7 km²
00728Понсе (Пуерто Рико)4149240,7 km²
00729Canovanas5552788,3 km²
00730Понсе (Пуерто Рико)3336317 km²
00731Понсе (Пуерто Рико)14740126,4 km²
00732Понсе (Пуерто Рико)
00733Понсе (Пуерто Рико)
00734Понсе (Пуерто Рико)
00735Ceiba1181461,2 km²
00736Cayey51721142,8 km²
00737Cayey
00738Fajardo3299179,6 km²
00739Cidra4022282,9 km²
0074018211,225 km²
00741Punta Santiago47326 km²
00742
00744Río Blanco
00745Río Grande54983134,9 km²
00751Salinas22977131,9 km²
00754San Lorenzo40575132,4 km²
00757Santa Isabel2316378,5 km²
00765881149,3 km²
00766Villalba25677107,5 km²
00767Yabucoa37196144,3 km²
00769Coamo41627198,2 km²
00771Las Piedras4076687,7 km²
00772Loíza2171942,3 km²
00773Luquillo2005964 km²
00775Culebra163133,1 km²
00777Juncos4195969,2 km²
00778Gurabo5137677,9 km²
00780Coto Laurel1337952,9 km²
00782Comerío1962169,3 km²
00783Corozal36403108,4 km²
00784Guayama44740156,1 km²
00785Guayama
007864480,68 km²
00791Humacao5285496,5 km²
00792Humacao
00794Barranquitas3128491,6 km²
00795Juana Díaz47417120,6 km²
00901Сан Хуан58692,774 km²
00902Сан Хуан
00906Сан Хуан4088 205 m²
00907Сан Хуан157873,619 km²
00908Сан Хуан
00909Сан Хуан58371,629 km²
00910Сан Хуан
00911Сан Хуан80891,269 km²
00912Сан Хуан73920,888 km²
00913Сан Хуан72730,925 km²
00914Сан Хуан
00915Сан Хуан325164,427 km²
00916Сан Хуан
00917Сан Хуан193043,405 km²
00918Сан Хуан161895,6 km²
00919Сан Хуан
00920Сан Хуан183037,5 km²
00921Сан Хуан333196,9 km²
00922Сан Хуан
00923Сан Хуан272025,3 km²
00924Сан Хуан5290512,1 km²
00925Сан Хуан69031,134 km²
00926Сан Хуан10526163,7 km²
00927Сан Хуан156436,8 km²
00928Сан Хуан
00929Сан Хуан
00930Сан Хуан
00931Сан Хуан
00933Сан Хуан
009345651,963 km²
00935Сан Хуан
00936Сан Хуан11560,41 km²
00937Сан Хуан
00938Сан Хуан
00939Сан Хуан
00940Сан Хуан
00949Toa Baja7801646,8 km²
00950Toa Baja106,5 km²
00951Toa Baja211,078 km²
00952Sabana Seca95273,225 km²
00953Toa Alta7866970,6 km²
00954Toa Alta
00955Сан Хуан
00956Баямон7683568,8 km²
00957Баямон4339711,9 km²
00958Баямон
00959Баямон4638816,6 km²
00960Баямон27362,379 km²
00961Баямон3049013,6 km²
00962Cataño2093911,1 km²
00963Cataño
00965Guaynabo86432,069 km²
00966Guaynabo175128,3 km²
00968Guaynabo33351,166 km²
00969Guaynabo3985912,7 km²
00970Guaynabo
00971Guaynabo3218941,5 km²
00975Сан Хуан
00976Trujillo Alto6422444,1 km²
00977Trujillo Alto
00978
00979Carolina144514,522 km²
00981Carolina
00982Carolina150453,676 km²
00983Carolina374039,6 km²
00984Carolina
00985Carolina3481521,8 km²
00986Carolina
00987Carolina6240864,8 km²
00988Carolina

Пуерто Рико

Пуерто Рико (официално на испански: Estado Libre Asociado de Puerto Rico, популярно на испански: Puerto Rico, в превод „Богато пристанище“) е остров от групата на Големите Антилски острови, разположен на изток от Доминиканската Република в Североизточно Карибс..  ︎  Страница на Пуерто Рико в Уикипедия